(untitled) (MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida elektron portfoliolardan foydalanish asosida o‘quvchi va talabalarning individual rivojlanishini monitoring qilishga mo‘ljallangan diagnostik model ishlab chiqilgan. Elektron portfoliolar shaxsiy yutuqlarni tizimli ravishda to‘plash, tahlil qilish va baholash imkonini beruvchi zamonaviy pedagogik vosita sifatida talqin etiladi. Tadqiqotda elektron portfoliolar asosida individual rivojlanishni aniqlash, baholash mezonlarini belgilash hamda monitoring mexanizmlarining samaradorligi ilmiy jihatdan yoritib beriladi