(untitled) (MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI JURNALI, 2026)
Maqolada “Muqobil energiya manbalari” fanini mustaqil ta’lim asosida o‘qitish uchun o‘quv-metodik ta’minotni takomillashtirish masalasi yoritilgan. Mustaqil topshiriqlarni bajarishda talabalarga metodik yo‘nalish beruvchi uslubiy ko‘rsatmalarni ishlab chiqish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan