(untitled) (MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI JURNALI, 2026)
Maqolada “Elektr ta’minoti” fanini o‘qitishga mos “Elektr shahri” interfaol metodi taklif etilgan. Metod orqali elektr yuklamasi, iste’molchi, quvvat, liniya va transformator kabi tushunchalarni talabaning kundalik hayotidagi elektr ta’minoti misolida tushuntirish imkoniyatlari yoritilgan. Metodning talabalarda texnik va tizimli fikrlashni rivojlantirishdagi ahamiyati ko‘rsatilgan