“Muqobil energiya manbalari” fanini mustaqil ta’lim asosida o‘qitishning o‘quv-metodik ta’minotini ishlab chiqish (MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI JURNALI, 2026)
Maqolada “Muqobil energiya manbalari” fanini mustaqil ta’lim asosida o‘qitish uchun o‘quv-metodik ta’minotnitakomillashtirish masalasi yoritilgan. Mustaqil topshiriqlarni bajarishda talabalarga metodik yo‘nalish beruvchiuslubiy ko‘rsatmalarni ishlab chiqish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan